Tapahtumat 2019

Kahvitarjoilu

Toimintakeskus Solmu, Jalavankatu 2, Kankaanpää

MLL Kankaanpään yhdistyksen oma hahmo

Yhdistys järjesti toukokuun alussa Kankaanpäässä 1. - 6. luokkalaisille piirustuskilpailun.

Pyysimme lapsia suunnittelemaan meille oman tavattavan ja halattavan hahmon.

Piirustuksia palautettiin yhteensä 21 kappaletta. Kutsuimme arvovaltaisen raadin koolle 17.5. Raatiin kuului kaupunginjohtaja Mika Hatanpää, hörhiäinen eli Kati Vuori-Uotila, Taide ja Kehys Räikkälän Katja sekä oma puheenjohtajamme Heidi Rannikko. Katja oli kuitenkin estynyt tilaisuudesta perjantaina, joten hän suoritti vastuutehtävänsä ennen varsinaista valintapäivää.

Kaikkien piirustusten joukosta valittiin äänestämällä ensin neljä semifinalistia, joista sitten lopullinen voittaja valittiin.

Finalistit olivat:

Johanna Kootan MLL pupu

Frans Jaakkolan Jöjöherra

Jiska Riskun hahmo

Heikki Hakkaraisen Töötti

Voittajahahmoa kuvailtiin seuraavin sanoin:

• Uniikki ja kaverillinen
    • Erottuu selvästi muista tunnetuista hahmoista
    • On helppo toteuttaa ja hahmo toimii niin kesällä kuin talvellakin

Eniten ääniä sai Heikki Hakkaraisen Töötti! Onnea vielä Heikki!

Voittajalle luovutettiin yhdistyksen kevätkokouksessä 22.5. Kankaanpään Powerin lahjoittama bluetooth -kaiutin.

Finalistit eli Johanna Koota, Frans Jaakkola ja Jiska Risku saavat uimaliput Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän.

Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin kaksi lahjakorttia X-meal ravintolaan. Onnetar suosi Akseli Korkeamäkeä sekä Vera Peltoniemeä.

Lahjakortit saa Heidi Rannikolta, 0405909305

Kiitos vielä kaikille osallistujille!

Kaikki piirustukset löydät meidän Tapahtumat -sivulta

Kevätkokous 2019

Tervetuloa MLL Kankaanpään yhdistyksen jäsenet kevätkokoukseen

keskiviikkona 22.5 klo 18.00

Toimintakeskus Solmu

Jalavankatu 2, Kankaanpää

Kaikki jäsenet lapsineen ovat tervetulleita mukaan kokoukseen, paikan päällä lastenhoitaja. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kakku!

Tarjoiluja varten ilmoittautuminen ja mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään 20.5.2019 whatsappilla tai tekstiviestillä jäsenvastaava Ninalle numeroon 040-4144991.

Nähdään kokouksessa!

Meidän MLL-hahmo piirtäen

MLL Kankaanpään yhdistys tarvitsee oman veikeän hahmon, osaisitko sinä piirtää meille sellaisen?

MLL eli Mannerheimin lastensuojeluliitto toimii vapaaehtoisten halusta olla lasten asialla. Näin se on toiminut jo 99 vuotta. Eli MLL on juuri sinunkin tukenasi ja pitämässä huolen oikeuksistasi, kuten oikeudestasi olla lapsi. Kankaanpään yhdistys on toiminut 93 vuotta, joten olisi jo aika saada yhdistykselle oma hahmo.

Tarvitsemme hahmon, joka olisi mukana ja tavattavissa paikallisyhdistyksen tapahtumissa. Pääsisit siis tapaamaan itse suunnittelemasi hahmon! Me emme ole vielä keksineet millainen se hahmo voisi olla, ehkä jonkinlainen eläin? Satuhahmo? Iso ja pörröinen vai pieni ja viiksekäs?

Auta sinä meitä osallistumalla:

• Osallistua voivat kaikki Kankaanpään 1-6 luokkalaiset

• Piirrä keksimäsi hahmo A4 kokoiselle paperille

• Ilmoita valmiin työn taakse: oma nimi, huoltajan nimi ja yhteystiedot, ikä, koulu ja luokka

Valmiit työt tulee palauttaa viimeistään maanantaina 13.5.2019 luokkasi omalle opettajalle. Jokaisesta luokasta valitaan 5 piirustusta finaaliiin. Finaaliin päässeistä piirustuksista nelihenkinen raati valitsee meille, MLL Kankaanpään yhdistykselle, ihka oman hahmon, jonka pääsemme vuoden 2019 aikana toteuttamaan!

Valitun hahmon piirtäjä saa palkinnoksi JBL-Bluetooth kaiuttimen, jonka meille lahjoittaa Kankaanpään Power. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi palkintoa, lahjakortti Xmealiin ja toinen on yllätyspalkinto.

Kuvia piirustuksista julkaistaan MLL Kankaanpään yhdistyksen Facebook- sekä nettisivuilla. Mikäli et halua kuvaasi nähtäville nettiin, kirjoitathan toiveesi piirustuksen toiselle puolelle yhteystietojesi lisäksi. Valittu hahmo julkistetaan MLL Kankaanpään kevätkokouksessa 22.5.2019 ja samalla suoritetaan palkitseminen sekä lahjakorttien arvonta.

Laita mielikuvituksesi lentoon. Onnea kaikille osallistujille!

Lapset ensin -keräys

Lapset ensin -keräyksen toteuttavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykset sekä piirit keräämällä varoja työlleen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Keräys toteutetaan valtakunnallisesti joka vuosi.

Kampanjalla muistutetaan, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan ja, että MLL tukee vanhemmuutta paikallisesti lähellä perheitä.

Vuoden 2019 keräys järjestetään 1.4.–15.5.2019.

MLL Kankaanpään paikallisyhdistyksen juttu seudussa 28.2.2019

Kankaanpään Seudun Pekka Söderlund kävi tapaamassa meidän uuden puheenjohtajan Heidi Rannikon!

Juttu on luettavissa myös Seudun verkkolehdestä. Tässä skannattuna juttu!

Hyväntekeväisyys kirppispöytä 15.2 asti

Yhdistyksellä pöytä Myyntitalo Jerassa 15.2. asti. Kaikki myydyt tavarat lahjoituksena saatuja. Myyntipaikan tarjoaa Jera, kiitos yhteistyöstä.

Kuva: Brooke Lark /Unsplash