Tapahtumat 2018

Värikynät sauhusivat hyvän asian puolesta.

Joulukuussa 2018 Halpa-Halli vastaanotti kansallisesti huimat 12 190 lasten piirustusta, joista jokainen kerrytti yhteistä hyväntekeväisyyspottia yhdellä eurolla. Halpa-Halli lahjoitti yhteensä 20 000 euroa paikallisiin hyväntekeväisyyskohteisiin, erityisesti vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseen. Hyväntekeväisyyskohteet valitsi kukin HalpaHallin myymälä yhdessä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

MLL Kankaanpään yhdistys kiittää Halpa-Hallia ja kaikkia taiteilijoita!

Koko perheen piknik Rivieralla 22.8.

Koko perheen piknik - tapahtuma Rivieralla toi jälleen iloista porukkaa paikalle sekä meidän kasvomaalarit.

Tapahtuman järjestäjä Norlandia Päiväkodit, Luontopäiväkoti Havu

Koulurauhatapahtuma 22.8.2018

Luontopäiväkoti Havun leikkipihan suunnittelu

7.3.2018 olimme paikalla Sport Hotel Kantrissa kasvomaalauksien merkeissä. Tapahtumassa oli mahdollisuus vaikuttaa tulevan Luontopäiväkoti Havun leikkipihan suunnitteluun.

Paikalla olivat kasvomaalareina yhdistyksen Elise Laine, Minna Sorvari ja Kati Hietikko. Norlandia päiväkotien edustajat Katriina Kärki ja Mirva Pietarila sekä Leikkisetin Markus Elo.

Kasvomaalausta
Katriina Kärki, Mirva Pietarila sekä Markus Elo